Op het Breepark in Breda wordt veel gebouwd, een van de pijlers van het concept van het gebied is een evenementencomplex met buitenterrein dat ruimte biedt aan congressen, beurzen, concerten, festivals en andere culturele, sportieve of zakelijke happenings.


Het evenementencomplex is een publiekstrekker van formaat vanwege de grote verscheidenheid aan binnen- en buitenactiviteiten die er zullen worden georganiseerd. Het complex bestaat onder meer uit een evenementenhal, een buitenruimte, een music hall, vergaderruimten, een grote binnenspeeltuin, een bowlingbaan en ondersteunende horeca. 

Exiss heeft voor dit project met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD) simualties onderzocht wat de beschikbare vluchttijd is voor zowel de grote evenementenhal (ca. 8.000 m2) als voor de binnenspeeltuin. Deze binnenspeeltuin bestaat uit maar liefst 7 splitlevel niveau's. Het bijzondere van dit onderzoek is dat de werking van de sprinklerinstalaltie is meegenomen in het onderzoek. Daarnaast heeft Exiss een Rook Warmte Afvoer systemen (RWA/RBS) systeem ontworpen voor de binnenspeeltuin.